Ikkunanpesu Lahden ja lähikuntien alueilla

Kaikkien ikkunoiden pesut kokeneelta ammattilaiselta

Siivouspalvelu Untola Oy on ikkunanpuhdistuksen ammattilainen. Perheyrityksemme tarjoaa luotettavaa palvelua jo kolmannessa polvessa; meiltä ikkunanpesut sujuvat kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita tarjoten ikkunanpesut Lahdessa sekä muun Päijät-Hämeen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous saman tien!

Tehokasta & huolellista ikkunanpesua

Kirkkaat ikkunat ovat kodin kaunistus. Pesemme kaikenlaiset ikkunat putipuhtaiksi huolellisesti ja nopeasti. Meillä on omat välineet ja puhdistusaineet, joilla saamme aikaan takuulla puhdasta jälkeä; ikkunat välkehtivät kirkkaina ilman ikäviä raitoja. Henkilönostimen avulla ikkunanpesut onnistuvat myös haastavimpiin kohteisiin.

Mainosteippien poisto ikkunoista

Jos ikkunaa rumentaa vanha mainosteippaus, poistamme sen ikkunaa vahingoittamatta. Ikkunaan ei jää teipinjäämiä, rajoja tai muita virheitä, vaan käsittelymme jälkeen ikkuna on puhdas ja kirkas. Puhtaaseen ikkunaan on tarvittaessa helppo tehdä myös uusi teippaus.

Muista lahjakortti ikkunanpesuun!

Ikkunanpesu ei ole monenkaan lempiaskare, vaikka ikkunanpesun jälkeen kirkkaat ikkunat ilahduttavat ja tuovat uudenlaista valoa kotiin. Myös kiire, ikä sekä liikuntarajoitteet tuovat haasteita ikkunanpesuun. Siksi lahjakortti ikkunanpesuun on oikeasti hyödyllinen ja takuulla mieluinen lahjaidea. Kysy meiltä juuri sinun läheisellesi sopivaa lahjakorttia!

Kiinnostuiko palveluistamme? Pyydä tarjous!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Siivouspalvelu Untola Oy | Kuoppalantie 30, 17110 Kalliola | +358 40 765 2616 | info@untola.fi