Kotisiivous Lahti & Päijät-Häme

Kodin siivouspalvelut sujuvasti ja täsmällisesti

Siivouspalvelu Untola Oy tarjoaa paitsi ikkunanpesupalvelut, myös laadukkaat kotisiivouspalvelut. Kotisiivous suoritetaan asiakkaan tarpeiden mukaan alkaen yhdestä huoneesta vaikka koko kodin suursiivoukseen. Olemme asiakkaillemme joustava siivouskumppani ja sovimme siivouspalveluista aina tapauskohtaisesti. Teemme kotisiivousta Lahden ja muun Päijät-Hämeen, kuten Hollolan, Asikkalan ja Vääksyn alueilla. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarvitsemistasi siivouspalveluista!

Säännöllinen siivous pitää paikat järjestyksessä

Säännöllinen siivous on hyvä tapa pitää koti siistinä. Tarpeidesi mukaan räätälöity siivouspalvelu helpottaa arkea ja vapauttaa aikaasi muuhun, kuten harrastuksiin, perhe-elämään ja muihin vapaa-ajan rientoihin. Tilatessasi meiltä säännöllisen siivouksen, tiedät saavasi aina saman luotettavan henkilön kotiisi työskentelemään. Asiakkaan luottamus ja sen pitäminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kertasiivous tuo avun kiireeseen

Juhlat tulossa ja koti kuin pommin jäljiltä? Kertasiivous tuo helpotusta kiireen keskellä. Sovimme ja suunnittelemme aina etukäteen, minkälaista siivousta tarvitsisit; esimerkiksi juuri juhlia varten ei ole välttämätöntä siivota koko kotia, vaan juhlissa käytettävien edustustilojen siivous riittää tuomaan juhlatunnelmaa.

Kertasiivous on hyödyllinen palvelu myös muuton yhteydessä. Olitpa muuttamassa asuntoon tai asunnosta, tehokkaan siivousfirman suorittama muuttosiivous varmistaa sekä tulevan että lähtevän asukkaan tyytyväisyyden.

Muista lahjakortti kotisiivoukseen!

Siivous on välttämätön kotiaskare. Jotta paikat pysyisivät siistinä ja järjestyksessä, on kotona siivottava kunnolla vähintään kerran viikossa. Erityisesti omakotitalossa tai isommissa huoneistoissa asuville siivous käy jo työstä ja voi viedä tunteja arvokkaasta vapaa-ajasta. Tästä syystä lahjakortti kotisiivoukseen on takuuvarmasti mieluinen ja hyödyllinen lahjaidea. Kysy meiltä juuri sinun läheisellesi sopivaa lahjakorttia!

Kiinnostuiko palveluistamme? Pyydä tarjous!

Siivouspalvelu Untola Oy | Kuoppalantie 30, 17110 Kalliola | +358 40 765 2616 | info@untola.fi